Wenche Aune

 Fotograf Wenche Aune (f. 1957) er prisbelønnet fra en rekke fotokonkurranser i inn og utland. Hun har mottatt gullmedaljer fra Norgesmesterskap i fotografering og fra internasjonale fotokonkurranser i bl.a. India, Serbia og Tyskland.

 Motivene i fotografiene er ofte preget av det minimalistiske i struktur og komposisjon. Natur er viktige komponenter, noe som sees i fotografiene på denne utstillingen.

 Wenche Aune har deltatt på flere utstillinger i inn og utland, og hadde separatutstilling på Galleri SG i 2018. Internasjonalt har Wenche Aune oppnådd Fédération Internationale de l'Art Photographique (FIAP) sin utmerkelse EFIAP/s for premieringer i internasjonale konkurranser. Hun har vært jurymedlem i flere nasjonale og internasjonale fotokonkurranser. Nasjonalt har Wenche Aune oppnådd HON ENSSF fra Norsk Selskap for Fotografi for fremragende resultater i konkurranser i inn og utland. Hun har også i flere perioder hatt styreverv i Norsk Selskap for Fotografi.

 Wenche Aunes bilder er innkjøpt av bl.a. St. Olavs Hospital, Statoil kunstklubb Midt Norge, Måsøval  Eiendom, Restaurant To Rom og Kjøkken.

lagt til handlevogn